Home
Wij over onszelf
Onze omgeving
De appartementen
Evenementen
Fitness/Wellness
Prijs & Service
Links
Contactformulier

 

 

 

Entree

Zodra u de woning betreedt komt u in de knusse hal. Hier treft u direct hoe het huis is ingedeeld.

 

                                           

                             

                              

                                         

                                                                         

 

Keuken

 

Loopt u door de hal dan komt u in onze compleet nieuwe en volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, volledig twaalfpersoons servies, glasservies, pannen, etc.

Uiteraard heeft u vakantie en uit eten gaan is vaak goedkoper dan zelf koken maar soms is het toch lekker een ‘hollands’ potje te koken. In de diverse supermarkten in Balatonboglar ( ca. 5 km van ons huis) of Balatonlelle zijn hiervoor alle ingrediënten te vinden.

 

                                  

 

Voorraad

 

Uw voorraad kunt u vanzelfsprekend in de keuken en in de kast naast de keuken kwijt maar treft u ook al onze huishoudelijke artikelen zoals o.a. een stofzuiger, stoffer en blik, diverse bezems, emmers, strijkplank, strijkbout, etc.

Alhoewel we ons huis onderhoudsarm hebben ingericht ontkomt u er niet aan dat u soms onze artikelen zult moeten gebruiken om ons huis schoon te houden. Wij hopen dat u ons huis als uw eigen huis beschouwd en onderhoud.

 

Woonkamer

 

Vanuit de keuken loopt u rechts de ruime woonkamer in. Wij hebben de sfeervolle woonkamer compleet nieuw ingericht met donker eiken meubelen, afgewisseld met een comfortabele drie en twee persoon stoffen bank. Salontafel, dressoir, acht-persoons eethoek, etc.

Het is hier goed toeven. Is het overdag buiten te warm (de temperatuur kan in mei t/m september zomaar oplopen van 25 tot 45 graden) dan vindt u hier de zo hard nodige verkoeling. Wordt het ’s avonds wat koeler dan is het binnen een behaaglijk temperatuur (ook zonder brandende kachel). Dit komt door de zeer dikke muren die temperatuur van overdag vasthouden! Wilt u toch nog aangenamer maken dan kunt u de thermostaat iets hoger zetten en het wordt geleidelijk warmer (het hele huis is voorzien van vloerverwarming). Het ontbreekt u hier werkelijk aan niets!

 

                                                 

 

Slaapkamers

 

Komt u vanuit de woonkamer dan steekt u rechtdoor naar de tussenhal, aan de rechterkant komt u dan terecht in de ouderslaapkamer.

Deze hebben wij compleet ingericht met een twee persoons bed (1.60 meter x 2.00 meter), een tweetal tweedeurs linnenkast, een stoel en twee nachtkastjes. Het nieuwe matras zorgt ervoor dat u heerlijk slaapt.

 

                                                                                                  

 

 

N.B.: Niet iedereen kan wennen aan een vreemd kussen dus wij raden u dan ook aan uw eigen kussen mee te nemen!! 

 

Aan deze kamer grenst de ruime badkamer. Hier treft u een ruime hoekbad, een wastafelmeubel, een douche en een toilet.

Het koud/warm water van deze wordt door middel van ketel verwarmd. U hoeft dus niet te wachten en kunt achterelkaar gaan douchen.

 

 

Als u deze slaapkamer vertrekt is er aan uw linker kant een ruimte waar de tweede wasgelegenheid bevindt. Hier treft u het toilet aan, een douche, een wasmachine en in het vertrek zit ook de ketel die de warmwatervoorziening regelt (compleet automatisch).

 

 

 

Loopt u de hal door dan komt u de overige twee slaapkamers tegen. Deze vertrekken zijn ingericht met twee één persoons bedden, en tweedeurs linnenkasten. Alle bedden en matrassen zijn nieuw.

 

                                                                 

 

 

 

 

hongarije-vakantiehuis.com | info@hongarije-vakantiehuis.com