Home
Wij over onszelf
Onze omgeving
De appartementen
Evenementen
Fitness/Wellness
Prijs & Service
Links
Contactformulier

 

 

 

Historie

 

Een aannemer van Belgische komaf heeft samen met zijn vrouw en broer (beiden hebben zich gevestigd in Hongarije, op korte afstand van de woning) de woning nieuw gebouwd en voorzien van veel comfort. Aan dat laatste hebben wijzelf ook absoluut ons steentje bijgedragen!

 

 

De ligging

 

Midden in de prachtige natuur van een van de bekendste wijnstreken van Hongarije vindt u ons schitterende en sfeervolle woonhuis gelegen op ca 1700 m2 eigen grond. De woon - oppervlak is 65 m2.

Vanuit de voortuin heeft u vrij uitzicht op een prachtige heuvelachtig omgeving met uiteraard veel wijnranken.

In de voortuin kunt u veel sportactiviteiten uitoefenen. Van voorziening van tuinset (tafel met zes stoelen, parasol etc.) kunt u gewoon gebruik maken. Tevens is er de originele hongaarse goulashketel aanwezig zodat u op een zwoele avond zelf een echte Hongaarse Kesselgoulashparty kunt houden.

 

De woning is rustig gelegen in een mooie omgeving. Herten en vossen komen regelmatig een kijkje nemen. Voor de wijnliefhebber zijn er veel privé wijnkelders in de buurt waar verschillende soorten wijn en champagne geproefd en gekocht kunnen worden tegen zeer lage prijzen (vanaf 1,5 euro zijn er al heerlijke wijnsoorten te koop). Onze vrij grote voortuin van ca. 1000 m2 loopt geleidelijk naar beneden. Hier kunt u eventueel vele sport activiteiten uitoefenen en bijvoorbeeld het ontbijt nuttigen aan de gezellige tafel. Van hier uit kijkt u over het dorp en heeft u een schitterend weids uitzicht over de heuvels in de verte.

 

De inrichting

 

Ons huis is zo compleet dat het de benaming “vakantiehuis”eigenlijk geen recht doet. Het is naar ons eigen inzicht als een compleet sfeervol villa ingericht waar u zich snel op uw gemak voelt. Uiteraard hebben we ons van alle gemakken voorzien. Uiteindelijk komen we hier voor onze rust en ons gemak! We geven graag een rondleiding.

hongarije-vakantiehuis.com | info@hongarije-vakantiehuis.com